Profilbildet til MedusaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Trappani89Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til davidandreProfilbildet til CleoProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til fevikmannen
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til KiwienProfilbildet til Androx0Profilbildet til ZizouProfilbildet til Mr.XProfilbildet til xantippeProfilbildet til SylvesterProfilbildet til bwillyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til SherylProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til førdeparetProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til VictorProfilbildet til northkick

Njord

@njord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Viser 1 gruppe
  • Offentlig gruppe /

    Eros Chat

    aktiv 1 time, 25 minutter siden
    Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje