Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til LamatryneProfilbildet til bby123Profilbildet til PSYllonProfilbildet til NeonProfilbildet til hank95Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til SadominatorProfilbildet til zailoProfilbildet til kjelli77Profilbildet til miss76Profilbildet til ScorpionProfilbildet til pitt76Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til MrLumar82
Profilbildet til JiJiProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til YouwishProfilbildet til RubberkingProfilbildet til MatteStProfilbildet til BergenoProfilbildet til TheMissProfilbildet til MaykieProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til hgsd1Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til silverProfilbildet til ChivasProfilbildet til JosepProfilbildet til Adrian23år

Njord

@njord
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Viser 1 gruppe
  • Offentlig gruppe /

    Eros Chat

    aktiv 39 minutter siden
    Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje