Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Jan46Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til OsloG21Profilbildet til bamsefar
Profilbildet til SportoguyProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til MusashiProfilbildet til StianProfilbildet til ElinesProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til moss73Profilbildet til norseman9Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til dp72Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Turbohøna

Njord

@njord
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Viser 1 gruppe
  • Offentlig gruppe /

    Eros Chat

    aktiv 1 time, 28 minutter siden
    Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje