Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Slave g23Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til LeneaProfilbildet til Anne72Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LissaProfilbildet til Solros72Profilbildet til akane21Profilbildet til dia***Profilbildet til carogirlProfilbildet til DorransProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til testoman
Profilbildet til Singel49Profilbildet til LenemorProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til @nn@Profilbildet til IronheartProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til RockDudeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til AvalonProfilbildet til beitoProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til HardRockProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til naitsProfilbildet til osllopar_27

Njord

@njord
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Njord

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje