Profilbildet til bait69Profilbildet til Leto78Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til AfroManProfilbildet til naitsProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Handyman40Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Crazy92Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Alexs
Profilbildet til HebroProfilbildet til @nn@Profilbildet til Nic94Profilbildet til AzathothProfilbildet til urokraakeProfilbildet til NinnaProfilbildet til NallexyProfilbildet til LåtteProfilbildet til bergen89Profilbildet til Bimann43Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til AnMy99Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Shadowwolf

Njord

@njord
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Njord

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje