Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til AlesioProfilbildet til XjanneProfilbildet til MusashiProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til losamantesProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til kmfantProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Latex44Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til KennethR88
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Sublime81Profilbildet til jens41Profilbildet til MolliProfilbildet til RogermadsProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til trond`enProfilbildet til Badboy

Njord

@njord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Njord

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje