Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til ElinesProfilbildet til Oslo27Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ChivasProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til KogKProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Angel84Profilbildet til Matiine123Profilbildet til DionysusProfilbildet til Difference___Profilbildet til Nordland
Profilbildet til HebroProfilbildet til freezinProfilbildet til AnetteleProfilbildet til HazeProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til LissaProfilbildet til Joey77Profilbildet til Torill1979Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til pierceddickProfilbildet til MrVoldProfilbildet til JimBodenProfilbildet til ZizouProfilbildet til Tara84Profilbildet til KospieProfilbildet til lekenergod

Stefan Feliz

@nlnstefan32141
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Stefan Feliz:Disse profilene har Stefan Feliz besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje