Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til bamsefarProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til kjelli77Profilbildet til LangbeinProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til NordlandProfilbildet til Grom87Profilbildet til yanaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til ballderProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Sublime81Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til nattrose
Profilbildet til NannaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til parivestProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til JærguttenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til zailoProfilbildet til sluggernProfilbildet til Søker spennign

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje