Profilbildet til ExosProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til chipProfilbildet til CindyCDProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til sisunorProfilbildet til AlesioProfilbildet til bad666boyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til cat68Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Cd28Profilbildet til xtrProfilbildet til Leto78
Profilbildet til foresterProfilbildet til AfroManProfilbildet til LatexleahProfilbildet til buskerudProfilbildet til LatexmannProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ReidarProfilbildet til KWGProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til JustinProfilbildet til KimmernProfilbildet til sølProfilbildet til Chivas

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje