Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til elghodeProfilbildet til CindyCDProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til urokraakeProfilbildet til SarlimeProfilbildet til .tvliseProfilbildet til TorolavProfilbildet til golfbearProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til gameroslProfilbildet til LamatryneProfilbildet til SigvegalProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til LatexleahProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til AskimMannProfilbildet til KosMus

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje