Profilbildet til bby123Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Flekka18Profilbildet til JimBodenProfilbildet til NeonProfilbildet til TorolavProfilbildet til Osl38Profilbildet til pitt76Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til halloisProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AsveigProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til TingTongProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Bullseye
Profilbildet til BluwProfilbildet til mizzyProfilbildet til pytagorasProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Cd28Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til pia1975Profilbildet til CulprateProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til sisunorProfilbildet til bakerProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til zethProfilbildet til Tommyb

Stefan Feliz

@nlnstefan32141
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stefan Feliz:Disse profilene har Stefan Feliz besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje