Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Jan46Profilbildet til bby123Profilbildet til afrikarProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til agderProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til LululuuProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til NåProfilbildet til snirlenProfilbildet til Per SProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Hot&horny
Profilbildet til Slappen72Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til bwillyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til NannaProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til KjellarProfilbildet til TempenProfilbildet til RJProfilbildet til virtuveProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til DonGris

Stefan Feliz

@nlnstefan32141
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stefan Feliz:Disse profilene har Stefan Feliz besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje