Profilbildet til LilliMyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til lekenergodProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Tara84Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til AmpriProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Passivg19Profilbildet til pytagorasProfilbildet til losamantesProfilbildet til Kiwien
Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til jente2011Profilbildet til nina1992Profilbildet til CindyCDProfilbildet til NåProfilbildet til NannaProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Tony21Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Per SProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til !~XanZirz~!

Stefan Feliz

@nlnstefan32141
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Stefan Feliz:Disse profilene har Stefan Feliz besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 53 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 53 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje