Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Matiine123Profilbildet til NeonProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ToyenProfilbildet til GogT1971Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Mass SageProfilbildet til xtrProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Sportoguy
Profilbildet til TommybProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til naitsProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til latino123Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til knny88Profilbildet til jonas93Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Matiine123Profilbildet til KogKProfilbildet til simonaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til windel999Profilbildet til EmmaOlsen

Stefan Feliz

@nlnstefan32141
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stefan Feliz:Disse profilene har Stefan Feliz besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Stefan Feliz

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje