Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til ElyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Isabella10Profilbildet til vesle 43Profilbildet til JupiterProfilbildet til ShineProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Helene89Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KaisaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til EvensProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til NightdiverProfilbildet til KospieProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til NordlandProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TuttaProfilbildet til HommeProfilbildet til TommybProfilbildet til nada000Profilbildet til runAProfilbildet til SuzProfilbildet til SkittenOslojente

Stefan Feliz

@nlnstefan32141
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Stefan Feliz:Disse profilene har Stefan Feliz besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Stefan Feliz

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje