Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til pierceddickProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til SKubrickProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til AlekProfilbildet til LangbeinProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til naitsProfilbildet til runAProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til AyakachanProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Chrisoslo
Profilbildet til KaisaProfilbildet til maler.nProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til joniProfilbildet til Lill17Profilbildet til orphansProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til mann oslProfilbildet til Modesty56Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til StaaleProfilbildet til VildeeeProfilbildet til ElinesProfilbildet til bwilly

@nn@

@nn
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt @nn@:Disse profilene har @nn@ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje