Profilbildet til carmellaProfilbildet til ZizouProfilbildet til BjoernProfilbildet til skurk3Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Stine1986Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Jan46Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til KiwienProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Yuaygirl
Profilbildet til kastrdProfilbildet til trisvikProfilbildet til Haakon92Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Crazy92Profilbildet til TheReaderProfilbildet til sweettortureProfilbildet til ReidarProfilbildet til synnyProfilbildet til CulprateProfilbildet til CharlesProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Kinkymaster

@nn@

@nn
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt @nn@:Disse profilene har @nn@ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje