Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Tine cdProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til SakoProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til BBW28Profilbildet til KristiansenProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Trappani89Profilbildet til freezinProfilbildet til KosMusProfilbildet til DodraugenProfilbildet til i love boysProfilbildet til Angel84Profilbildet til Bipar
Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ElinesProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til OlavsenProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til nafaProfilbildet til zethProfilbildet til shaftyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Osl38

en "doktor" her? (søker doktorlek)

@nodoupt
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt en "doktor" her? (søker doktorlek):Disse profilene har en "doktor" her? (søker doktorlek) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje