Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til ExodiaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord
Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Julie00Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til solaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til simonaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til IngunnProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Kate WProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Ampri

en "doktor" her? (søker doktorlek)

@nodoupt
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt en "doktor" her? (søker doktorlek):Disse profilene har en "doktor" her? (søker doktorlek) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje