Profilbildet til AndyrjProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til MM77Profilbildet til KjellarProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til LatexfunProfilbildet til RememBr83Profilbildet til beitoProfilbildet til BluwProfilbildet til FreshnessProfilbildet til vickycdProfilbildet til miss76Profilbildet til Lill17
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til hank95Profilbildet til trannyboyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til hotnoProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Mr.XProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til LeneaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ElviraProfilbildet til Lill17Profilbildet til lekenbie36

NoMoreMrNiceguy

@nomoremrniceguy
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt NoMoreMrNiceguy:Disse profilene har NoMoreMrNiceguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje