Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til MatteStProfilbildet til MolliProfilbildet til SuzProfilbildet til MeeowProfilbildet til vårkåtProfilbildet til StaaleProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til two-playfulProfilbildet til ToyenProfilbildet til BiparProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til parivestProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Handyman40Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til NeonProfilbildet til LilliMyProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til komigje69Profilbildet til NightdiverProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje