Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til urokraakeProfilbildet til bad666boyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til dp72Profilbildet til NordlandProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til trond`enProfilbildet til bergen89Profilbildet til Roger84Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Siba44Profilbildet til RJProfilbildet til PSYllonProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Ingunn
Profilbildet til GeiriProfilbildet til @nn@Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til SnæxProfilbildet til parivestProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til jente2011Profilbildet til GiggSProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Torill1979

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje