Profilbildet til coolchic101Profilbildet til TabbeProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til BotanicalProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til westpar76Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til mark04Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til bwillyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til LissaProfilbildet til afrikarProfilbildet til Lill17Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til **WanjaProfilbildet til shaftyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til love one anotherProfilbildet til godheksa

HornyAdults_org

@nonna
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt HornyAdults_org:Disse profilene har HornyAdults_org besøkt:

Moderator

Om deg

Hei, jeg er en normal, ressurssterk og snill kvinne ønsker kontakt med en hyggelig og seriøs mann for kos og godt samvær.

Obligatoriske opplysninger

Alias

HornyAdults_org

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Chat

Hva jeg hater mest

edderkopper

Fritekst

Jeg er gift og søker en diskret elsker, min mann er mye ute og reiser og vårt sexliv er for lengst borte. Derfor valgte jeg å prøve denne siden kanskje jeg finner en elsker som trenger det samme som meg, men du må være diskret,så vi begge kan stole på hverandre.Du kan også kontakte meg på HornyAdults.org

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje