Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Leto78Profilbildet til LangbeinProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til LilliMyProfilbildet til OralProfilbildet til geddimannProfilbildet til godsg1Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til h_frodeProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SamehadaProfilbildet til nord88Profilbildet til shafty
Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Mr.XProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til NallexyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til InnlandetProfilbildet til skurk3Profilbildet til just myselfProfilbildet til ZaxProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Stian

noora28

@noora28
aktiv 1 dag, 3 timer siden
Disse profilene har besøkt noora28:Disse profilene har noora28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje