Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til BergenoProfilbildet til ReidarProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til ZaxProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til VildeeeProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sola50Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til KospieProfilbildet til knny88
Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til vesle 43Profilbildet til søker sexProfilbildet til JM28Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til orphansProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til MusashiProfilbildet til temptationProfilbildet til sisunorProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)
  • 6 dager, 3 timer siden

    noora28

    noora28 ble et registrert medlem 6 dager, 3 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje