Profilbildet til ReidarProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til AyakachanProfilbildet til pia1975Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til 2KosProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Isabella10Profilbildet til agderProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til LatexleahProfilbildet til maler.nProfilbildet til freaky2
Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Geirern92Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til cat68Profilbildet til ballderProfilbildet til AlexsProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Klar 79Profilbildet til VictorProfilbildet til Lill17Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MissyMooProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Softfeet
  • 6 dager, 3 timer siden

    noora28

    noora28‘s profil ble oppdatert 6 dager, 3 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje