Profilbildet til ValeriaProfilbildet til ElviraProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til bergen89Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til BjoernProfilbildet til PSYllonProfilbildet til apeeassProfilbildet til windel999Profilbildet til sluggernProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til LåtteProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MaykieProfilbildet til SalsaDanser`n
Profilbildet til Lill17Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Handyman31Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til YouwishProfilbildet til h_frodeProfilbildet til KaisaProfilbildet til nelg90Profilbildet til SportoguyProfilbildet til TabbeProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Læreren

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje