Profilbildet til LissaProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Geirern92Profilbildet til KimmernProfilbildet til maler.nProfilbildet til BittenProfilbildet til TearyProfilbildet til BiparProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til vekten75Profilbildet til JavhaxProfilbildet til ToremannProfilbildet til RJ
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til SussProfilbildet til NannaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til badboy1986Profilbildet til chipProfilbildet til Mass SageProfilbildet til AyakachanProfilbildet til AmpriProfilbildet til AngelMan

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje