Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til SimProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Oslo27Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til snirlenProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til MartinosloProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til stian93Profilbildet til pvcloveProfilbildet til SuzProfilbildet til leandroProfilbildet til Rubberking
Profilbildet til swedmanProfilbildet til Per SProfilbildet til FreshnessProfilbildet til MrVoldProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Plu2Profilbildet til dia***Profilbildet til BjornchProfilbildet til ingoladProfilbildet til LatexleahProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Maykie

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje