Profilbildet til OsloG21Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til DjeimiProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til sølProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til RememBr83Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Sublime81
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til SnæxProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til lalaparProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til SwededarterProfilbildet til FreshnessProfilbildet til SpindelProfilbildet til KvinnenProfilbildet til GiggSProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til komigje69Profilbildet til AzathothProfilbildet til vekten75Profilbildet til subtrollet71

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje