Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til ShineProfilbildet til GogT1971Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Crazy92Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til chipProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ExosProfilbildet til xtrProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til StianProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til troendern93Profilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til MM77Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til MannValdresProfilbildet til afrikarProfilbildet til coolchic101Profilbildet til TordenspydProfilbildet til SjtProfilbildet til CindyCDProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til eddi1000Profilbildet til svensksnubbe

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje