Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til sweden boyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til babybooProfilbildet til ElviraProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til sweettortureProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til parivestProfilbildet til just myselfProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Klara31Profilbildet til Erik1337Profilbildet til sola50Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til CalaDor
Profilbildet til pia1975Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til røyskattaProfilbildet til shinY_Profilbildet til Trappani89Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MannValdresProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Grom87Profilbildet til someboyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Klar 79Profilbildet til ballderProfilbildet til sydvest m48

noora28

@noora28
aktiv 1 dag, 3 timer siden
Disse profilene har besøkt noora28:Disse profilene har noora28 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje