Profilbildet til BottomProfilbildet til bwillyProfilbildet til RubberkingProfilbildet til NordlandProfilbildet til NyssaProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til NjordProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til DodraugenProfilbildet til 59modellProfilbildet til SoffiProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Something enters the room
Profilbildet til chipProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Matiine123Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Slave g23Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til SamehadaProfilbildet til CharlesProfilbildet til kajabiProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Nic94Profilbildet til Spindel

noora28

@noora28
aktiv 1 dag, 3 timer siden
Disse profilene har besøkt noora28:Disse profilene har noora28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje