Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til MizzyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SnæxProfilbildet til j18elverumProfilbildet til TheReaderProfilbildet til KvinnenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til 33Profilbildet til joniProfilbildet til Mossing34Profilbildet til nord88Profilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til hawe35Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til two-playfulProfilbildet til LissaProfilbildet til golfbearProfilbildet til KarinagayProfilbildet til buskerudProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til brollProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til rubbergimp

noora28

@noora28
aktiv 1 dag, 3 timer siden
Disse profilene har besøkt noora28:Disse profilene har noora28 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje