Profilbildet til halloisProfilbildet til ReidarProfilbildet til Skeva91Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Grom87Profilbildet til RuienProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til SammiProfilbildet til OdinProfilbildet til Fin g30Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Reina21
Profilbildet til TengilProfilbildet til SnæxProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Singel49Profilbildet til ExosProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til DodraugenProfilbildet til PSYllonProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Sonny55Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Davinci

noora28

@noora28
aktiv 1 dag, 3 timer siden
Disse profilene har besøkt noora28:Disse profilene har noora28 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 39 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 39 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje