Profilbildet til IronheartProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til shinY_Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til bergenm30Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Helene89Profilbildet til AvalonProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Nyssa
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til jonas93Profilbildet til Passivg19Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til *Punky*Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til CharlesProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til jarlemannProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til bakerProfilbildet til Klar 79Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Mindy000Profilbildet til Kinky m Sortland

noora28

@noora28
aktiv 3 uker, 3 dager siden
min fitta, du vill knulla henne? —- https://2no.co/2Amyw5.jpeg Vis
Disse profilene har besøkt noora28:Disse profilene har noora28 besøkt:
Viser 1 gruppe
  • Offentlig gruppe /

    Hjelp

    aktiv 44 minutter siden
    Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje