Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til RogermadsProfilbildet til .tvliseProfilbildet til DrYvilProfilbildet til AlexsProfilbildet til TingTongProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til TordenspydProfilbildet til sola50Profilbildet til Caleron86Profilbildet til jannis25Profilbildet til SuzProfilbildet til Klara31Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til knutbrg
Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til golfbearProfilbildet til SussProfilbildet til m52aProfilbildet til akane21Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til englevingerProfilbildet til CleoProfilbildet til nord88Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til LilliMyProfilbildet til LadyStar

nord88

@nord88
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt nord88:Disse profilene har nord88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje