Profilbildet til regntøymannProfilbildet til kmfantProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Flekka18Profilbildet til RockDudeProfilbildet til ZizouProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til JustinProfilbildet til jens41Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til NannaProfilbildet til nafaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Skorpionen
Profilbildet til VictorProfilbildet til @nn@Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til poffenProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ElviraProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til KaisaProfilbildet til Tony21Profilbildet til knutbrgProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til maler.n

nord88

@nord88
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt nord88:Disse profilene har nord88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje