Profilbildet til runAProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Fin g30Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Slappen72Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til qwerty19Profilbildet til vickycdProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Osl38
Profilbildet til TorolavProfilbildet til sola50Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til SjtProfilbildet til ElviraProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MrVoldProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til nord88Profilbildet til AskimMannProfilbildet til shivaProfilbildet til ErogenProfilbildet til Ruthless84

nordicsound

@nordicsound
aktiv 5 år, 3 måneder siden
noen i fra bergen ? Vis
Disse profilene har besøkt nordicsound:Disse profilene har nordicsound besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje