Profilbildet til AfroManProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Singel49Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til someboyProfilbildet til MidasProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til moss73Profilbildet til NordlandProfilbildet til DavinciProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til davidandreProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Kaisa
Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til SussProfilbildet til jeanettekProfilbildet til På_søkProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til JimBodenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til kennethProfilbildet til halloisProfilbildet til KatherineProfilbildet til xantippeProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Bimann43Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til sexy panda

nordicsound

@nordicsound
aktiv 5 år, 5 måneder siden
noen i fra bergen ? Vis
Disse profilene har besøkt nordicsound:Disse profilene har nordicsound besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje