Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til BittenProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til karlaaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til bad666boyProfilbildet til SiljeProfilbildet til bergen89Profilbildet til BiTrineProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til mrniceguy
Profilbildet til fadedProfilbildet til kinky667Profilbildet til andy1988Profilbildet til Ready4funProfilbildet til OralProfilbildet til Man30303Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til MoaProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Angel84Profilbildet til binittedal31Profilbildet til MrTwoface

nordicsound

@nordicsound
aktiv 4 år, 9 måneder siden
noen i fra bergen ? Vis
Disse profilene har besøkt nordicsound:Disse profilene har nordicsound besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje