Profilbildet til losamantesProfilbildet til VildeeeProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til JM28Profilbildet til BottomProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til JiJiProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til SoffiProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Skorpionen
Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til MusashiProfilbildet til Tony21Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til staalmannenProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til JosepProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til C.lop14Profilbildet til AlesioProfilbildet til xantippeProfilbildet til Culprate

nordicsound

@nordicsound
aktiv 5 år siden
noen i fra bergen ? Vis
Disse profilene har besøkt nordicsound:Disse profilene har nordicsound besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje