Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til jeanettekProfilbildet til TuttaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Handyman31Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til LookmeProfilbildet til LeticiaProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til XenaProfilbildet til MikeProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KosMus
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til MaykieProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til troendern93Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til vanosm52Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til AlekProfilbildet til Niko9Profilbildet til FreshnessProfilbildet til ScorpionProfilbildet til northkickProfilbildet til EvensProfilbildet til Davinci

NordJente90

@nordjente90
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt NordJente90:Disse profilene har NordJente90 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje