Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til L_KProfilbildet til SimProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til DorransProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Ready4funProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til BecksProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Lica89
Profilbildet til lovebbwProfilbildet til TordenspydProfilbildet til sweettortureProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Angel4uProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til kjelli77Profilbildet til YouwishProfilbildet til Mass SageProfilbildet til poopITboyProfilbildet til ReidarProfilbildet til OralProfilbildet til coolchic101

NordJente90

@nordjente90
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt NordJente90:Disse profilene har NordJente90 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje