Profilbildet til gameroslProfilbildet til LookmeProfilbildet til EspenProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til j18elverumProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til NowheremanProfilbildet til RosjerProfilbildet til carogirlProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til nada000Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Ariel
Profilbildet til simonaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til AlekProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til temptationProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til MrbigProfilbildet til SherylProfilbildet til DjeimiProfilbildet til FeralFeline

NordJente90

@nordjente90
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt NordJente90:Disse profilene har NordJente90 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje