Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Torill1979Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til spruksProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SoffiProfilbildet til par3427Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MedusaProfilbildet til GiftMann40Brg
Profilbildet til sverre89Profilbildet til xantippeProfilbildet til SiljeProfilbildet til TigerProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til LilliMyProfilbildet til TorolavProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til KarinagayProfilbildet til DrulProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Man30303Profilbildet til pytagorasProfilbildet til kinky667Profilbildet til fintpar

NordJente90

@nordjente90
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt NordJente90:Disse profilene har NordJente90 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje