Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til DrulProfilbildet til AskimMannProfilbildet til XjanneProfilbildet til joniProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ChivasProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ExodiaProfilbildet til NjordProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Satzumi213
Profilbildet til AlesioProfilbildet til 59modellProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til RockDudeProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til DrYvilProfilbildet til RosjerProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til BotanicalProfilbildet til PlatinumProfilbildet til MolliProfilbildet til LatexmannProfilbildet til AlexsProfilbildet til mann oslProfilbildet til Rubberking

NordJente90

@nordjente90
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt NordJente90:Disse profilene har NordJente90 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje