Profilbildet til Osl38Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til dewill77Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til golfbearProfilbildet til Isabella10Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Lars80Profilbildet til par_30Profilbildet til TingTongProfilbildet til nord88
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til shinY_Profilbildet til LululuuProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til RememBr83Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til LadysmanProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til agderProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til jenand

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje