Profilbildet til fintparProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Kas=)Profilbildet til C.lop14Profilbildet til ani5Profilbildet til ole322Profilbildet til LokerProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til DonGrisProfilbildet til bby123Profilbildet til LathamsProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Grom87Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Pleasurekraft
Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til dewill77Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til ToyenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til IntrMannProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til bergen89Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til DionysusProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til AnetteleProfilbildet til stian93

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje