Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Siba44Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ZaxProfilbildet til LatexmannProfilbildet til carmellaProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til LenemorProfilbildet til pytagorasProfilbildet til akane21Profilbildet til parivestProfilbildet til KineticMan75
Profilbildet til trond`enProfilbildet til BergenoProfilbildet til SkårnesProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til just myselfProfilbildet til silverProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Merethe21Profilbildet til KvinnenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje