Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til BjoernProfilbildet til HexaProfilbildet til englevingerProfilbildet til ToyenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til NyssaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til kennedy85Profilbildet til mark04Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til norseman9Profilbildet til CulprateProfilbildet til kajabi
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til staalmannenProfilbildet til ElviraProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til MarwinProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Tony21Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til bunnyProfilbildet til johnrunProfilbildet til Grom87Profilbildet til norseman9Profilbildet til Lise Lotte CD

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje