Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til toro60Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Difference___Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Angel4uProfilbildet til talkmanProfilbildet til Ingunn
Profilbildet til SwededarterProfilbildet til ValeriaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til AnetteleProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til AskimMannProfilbildet til PhenrikProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til trisvikProfilbildet til MikeProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ShineProfilbildet til Anne72Profilbildet til Kinkymaster

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje