Profilbildet til Plu2Profilbildet til losamantesProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til BjornchProfilbildet til bunnyProfilbildet til smoker;)Profilbildet til knny88Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til NyssaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til vanosm52Profilbildet til NåProfilbildet til JavhaxProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Julie00
Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til bad666boyProfilbildet til JupiterProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til afrikarProfilbildet til Anne72Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til petrus1956Profilbildet til BergenoProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Slave g23Profilbildet til coolchic101Profilbildet til shafty

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje