Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til naitsProfilbildet til TengilProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Just4youProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Ramp78Profilbildet til PSYllonProfilbildet til sportfuckProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til knutbrgProfilbildet til ReidarProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Bortenfor Vanilje
Profilbildet til Bimann43Profilbildet til uzi69Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til jonas93Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SakoProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til ThomasassProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Par i Aust Agder

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje