Profilbildet til RosjerProfilbildet til KongenProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Alexander44Profilbildet til afrikarProfilbildet til claireProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til CharlesProfilbildet til EspenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Joachim*Profilbildet til just myselfProfilbildet til No StringsProfilbildet til Snæx
Profilbildet til Lars80Profilbildet til Telemann88Profilbildet til IngegardProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til pia1975Profilbildet til ani5Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til bergen89Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til ReidarProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til zethProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Spindel

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje