Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til BjornchProfilbildet til MoaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ChivasProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til ElyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til KatherineProfilbildet til LadysmanProfilbildet til LarsnProfilbildet til carogirlProfilbildet til osllopar_27
Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til beitoProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til hank95Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til maler.nProfilbildet til NettstedetProfilbildet til ManimalProfilbildet til fadedProfilbildet til MatteSt

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje