Profilbildet til parivestProfilbildet til IngunnProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til kennedy85Profilbildet til ArconadaProfilbildet til ManimalProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til slaviProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Tine cdProfilbildet til sluggernProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til jente2011Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til vanosm52Profilbildet til vigdis 48
Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til TheMissProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til SnæxProfilbildet til TheRose49Profilbildet til orphansProfilbildet til jens41Profilbildet til ElviraProfilbildet til RomeoProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Joey77Profilbildet til DrYvil

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje