Profilbildet til northkickProfilbildet til simonaProfilbildet til freezinProfilbildet til JosepProfilbildet til LissaProfilbildet til parivestProfilbildet til akane21Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til synnyProfilbildet til kajabiProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til nada000Profilbildet til Par på camProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til vesle 43
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til RosjerProfilbildet til AngelManProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til pitt76Profilbildet til NjordProfilbildet til xantippeProfilbildet til Slave g23Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til trannyboyProfilbildet til MedusaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Par.Stange Hun

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje