Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til karlaaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til MartinosloProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til KosMusProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til NinnaProfilbildet til Plu2Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SissyShirley
Profilbildet til TorolavProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til SupermannProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Anne72Profilbildet til MaykieProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til XenaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Nyssa

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje