Profilbildet til ZaxProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Solros72Profilbildet til henrkjarProfilbildet til NordlandProfilbildet til førdeparetProfilbildet til temptationProfilbildet til j18elverumProfilbildet til nina1992Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til h_frodeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til sjømannProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Siggyzag
Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til orphansProfilbildet til HexaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til vanosm52Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til AjscreamProfilbildet til bunnyProfilbildet til MarwinProfilbildet til HebroProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til FrkAurora

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje