Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Helene89Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til ZizouProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til golfbearProfilbildet til bad666boyProfilbildet til LeneaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Reina21Profilbildet til TheRose49Profilbildet til BiTrine
Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til CalaDorProfilbildet til KristiansenProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til xantippeProfilbildet til LululuuProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ThomasassProfilbildet til fadedProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ChristineTranse

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje