Profilbildet til parivestProfilbildet til Man30303Profilbildet til TommybProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Helene89Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til AndiiProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Geirern92Profilbildet til DrulProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MannValdresProfilbildet til SvetikProfilbildet til julieProfilbildet til xtr
Profilbildet til Nic94Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Angel84Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til dogbayProfilbildet til kennedy85Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til xdresserProfilbildet til NeonProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til EscobarProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til ElinesProfilbildet til Midas

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje