Profilbildet til Solros72Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til SingleLizProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til No StringsProfilbildet til mindwtoProfilbildet til mann oslProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til shivaProfilbildet til elghodeProfilbildet til SnæxProfilbildet til eddi1000Profilbildet til julieProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til ExosProfilbildet til Neon
Profilbildet til NallexyProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til urokraakeProfilbildet til No StringsProfilbildet til SoffiProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Sublime81Profilbildet til silverProfilbildet til Lez 40Profilbildet til BotanicalProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Dotto81Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Nobby Nobody

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje