Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Cd28Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til claireProfilbildet til No StringsProfilbildet til ElviraProfilbildet til yanaProfilbildet til JosepProfilbildet til UerfarenProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til BittenProfilbildet til smoker;)Profilbildet til jannis25
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til stuve92Profilbildet til Donatello21Profilbildet til godsg1Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til sweettortureProfilbildet til XenaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til poffenProfilbildet til Tara84Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje