Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til veilchenProfilbildet til AzathothProfilbildet til DrulProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til NataProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Reisende40Profilbildet til SigvegalProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Latex50Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til mizzyProfilbildet til ole322Profilbildet til two-playful
Profilbildet til JupiterProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til LenemorProfilbildet til uzi69Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til fridafridaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Stine1986Profilbildet til LauVau

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje