Profilbildet til ninatvProfilbildet til spruksProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til brollProfilbildet til lauraloveProfilbildet til oslokosProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Singel49Profilbildet til Lica89Profilbildet til Angel84Profilbildet til CharlesProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til KjellarProfilbildet til gutten
Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Julie00Profilbildet til windel999Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Cd28Profilbildet til LilliMyProfilbildet til AmpriProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til par3427Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til LærerenProfilbildet til latexthingProfilbildet til Lars80Profilbildet til YongProfilbildet til Giftparnord50

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje