Profilbildet til Lez 40Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Fin g30Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til AlekProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Roger84Profilbildet til just myselfProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Sonny55Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til joni
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til andy1988Profilbildet til virtuveProfilbildet til blaithinProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til SkårnesProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ThomasassProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til trentkar26søkerungjente

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje