Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til LenemorProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til sverre89Profilbildet til jarlemannProfilbildet til OlavsenProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til bwillyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LululuuProfilbildet til just myselfProfilbildet til nymfodale
Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til RJProfilbildet til EvensProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Thea92Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Handyman40Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Lez 40Profilbildet til L_KProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Galloper1989

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:
Viser 1 - 4 av 4 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 6 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 3 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje