Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til kinky667Profilbildet til KimmernProfilbildet til stuve92Profilbildet til pitt76Profilbildet til fadedProfilbildet til FinelineProfilbildet til Lars80Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til windel999Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til JoeyKrsand
Profilbildet til IronheartProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til LilliMyProfilbildet til superteddProfilbildet til mann oslProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til XL KukkProfilbildet til LokerProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til C.lop14Profilbildet til badboy1986Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til AjscreamProfilbildet til bergen89Profilbildet til mrtoreProfilbildet til 22 swe Oslo

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:
Viser 1 - 4 av 4 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 57 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 57 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 5 dager, 6 timer siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje