Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til apeeassProfilbildet til IronheartProfilbildet til Tara84Profilbildet til SKubrickProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Flekka18Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til vårkåtProfilbildet til TabbeProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til dia***Profilbildet til ElviraProfilbildet til *HerreMannVestby
Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LåtteProfilbildet til silverProfilbildet til JupiterProfilbildet til mindwtoProfilbildet til AndroidProfilbildet til westpar76Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til LauVauProfilbildet til HardRockProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Tony21Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Tomas89bergen

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:
Viser 1 - 4 av 4 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 6 måneder siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje