Profilbildet til mrtoreProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til freaky2Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til YouwishProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til ZaxProfilbildet til Lars80Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Natasha93Profilbildet til BadboyProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til stian93Profilbildet til kinkybente49-fetish-sub
Profilbildet til NåProfilbildet til pierceddickProfilbildet til MannValdresProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til uzi69Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Plu2Profilbildet til KvastenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til SigvegalProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Fotballgutten

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

_Nordre Land_

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje