Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Helene89Profilbildet til DrulProfilbildet til TommybProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til johnrun
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til SvantepriProfilbildet til AzathothProfilbildet til Oslo27Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til BadboyProfilbildet til BluwProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ScorpionProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til LathamsProfilbildet til guttenProfilbildet til nada000Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til HelgelandsGubbe

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

_Nordre Land_

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje