Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til LenemorProfilbildet til *Punky*Profilbildet til DavinciProfilbildet til sjømannProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Roger84Profilbildet til Difference___Profilbildet til RJProfilbildet til Latex44Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til .transe oslo 47
Profilbildet til sisunorProfilbildet til SamehadaProfilbildet til VictorProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til LizzyProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til ArielProfilbildet til RantazticProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til northkickProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til fadedProfilbildet til engenanjaProfilbildet til nord88

_Nordre Land_

@nordre-land
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt _Nordre Land_:Disse profilene har _Nordre Land_ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

_Nordre Land_

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje