Profilbildet til harepusenProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til carogirlProfilbildet til henrkjarProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til TingTongProfilbildet til andy1988Profilbildet til VictorProfilbildet til zethProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til JimBodenProfilbildet til synnyProfilbildet til windel999
Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Difference___Profilbildet til freezinProfilbildet til AsveigProfilbildet til AndyrjProfilbildet til StianProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til komigje69Profilbildet til BecksProfilbildet til BullseyeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Lica89Profilbildet til vesle 43Profilbildet til Grom87Profilbildet til Android

norseman9

@norseman9
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt norseman9:Disse profilene har norseman9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje