Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til LatexleahProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MusashiProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til RomeoProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til silverProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Suz
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til ValeriaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til OdinProfilbildet til SakoProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KWGProfilbildet til golfbearProfilbildet til godsg1Profilbildet til Hilde79Profilbildet til afrikarProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til NiceManTr.heim

norseman9

@norseman9
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt norseman9:Disse profilene har norseman9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje