Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til northkickProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til buskerudProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Slappen72Profilbildet til KongenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til @nn@Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til kinky667Profilbildet til Trappani89Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til sexypar85Profilbildet til -MissV-Profilbildet til MeeowProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til j18elverumProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til sjømann

norseman9

@norseman9
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt norseman9:Disse profilene har norseman9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje