Profilbildet til PussiProfilbildet til sweettortureProfilbildet til SiljeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til DionysusProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til komigje69Profilbildet til Tobben28Profilbildet til BluwProfilbildet til lovebbwProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Hilde79Profilbildet til englevingerProfilbildet til RJProfilbildet til blaithinProfilbildet til hgsd1Profilbildet til shinY_Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Lars80Profilbildet til qwerty19Profilbildet til BjornchProfilbildet til Tony21Profilbildet til Youwish

norseman9

@norseman9
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt norseman9:Disse profilene har norseman9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje