Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til CulprateProfilbildet til Klara31Profilbildet til MartinosloProfilbildet til KosMusProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Lill17Profilbildet til Julie00Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til veilchenProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Hexa
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til bad666boyProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til poffenProfilbildet til superteddProfilbildet til wille455Profilbildet til xtrProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Joey77Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Jan46

KennethR88

@northersin88
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt KennethR88:Disse profilene har KennethR88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje