Profilbildet til KospieProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MidasProfilbildet til CleoProfilbildet til bwillyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til NordlandProfilbildet til OralProfilbildet til RomeoProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ZizouProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til TingTongProfilbildet til Bitten
Profilbildet til Haakon92Profilbildet til simonaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MizzyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Solros72Profilbildet til henrkjarProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til vickycdProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til guttenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Mistress Vitani

KennethR88

@northersin88
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt KennethR88:Disse profilene har KennethR88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje