Profilbildet til jenandProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til petrus1956Profilbildet til freaky2Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MatteStProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Caleron86Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til ElinesProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til jannis25Profilbildet til StianProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til colargolProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Flekka18Profilbildet til ChrisCProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til vickycdProfilbildet til MiaBProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til maler.nProfilbildet til nafaProfilbildet til Nata

northkick

@northkick
aktiv 2 uker siden
Disse profilene har besøkt northkick:Disse profilene har northkick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje