Profilbildet til BistvgProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ZaxProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til babybooProfilbildet til AndroidProfilbildet til GeiriProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til claireProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ElinesProfilbildet til golfbearProfilbildet til Andersen89Profilbildet til vårkåt
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til YongProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til ToremannProfilbildet til MatteStProfilbildet til ingoladProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Geirern92Profilbildet til knutbrgProfilbildet til LadysmanProfilbildet til LizzyProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til jenand

northkick

@northkick
aktiv 3 uker, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt northkick:Disse profilene har northkick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje