Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til TingTongProfilbildet til RomeoProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til knny88Profilbildet til yanaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til xtrProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Trh1980Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Bimann43
Profilbildet til LeticiaProfilbildet til BrumProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til shaftyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Osl38Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Caleron86Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til KristiansenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Difference___Profilbildet til monique tv

northkick

@northkick
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt northkick:Disse profilene har northkick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje