Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til MariusProfilbildet til maritaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Slappen72Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til DjeimiProfilbildet til karlaaProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Tobben28Profilbildet til AlesioProfilbildet til Trusted Smiley
Profilbildet til AndroidProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til knny88Profilbildet til AjscreamProfilbildet til nattroseProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til fridafridaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til YouwishProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til jens41Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til RonnProfilbildet til jente2011

northkick

@northkick
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt northkick:Disse profilene har northkick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje