Profilbildet til DorransProfilbildet til AfroManProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til LadysmanProfilbildet til MM77Profilbildet til bunnyProfilbildet til MatteStProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til ChivasProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til No StringsProfilbildet til runAProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Insomnia
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til yanaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til søker sexProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Tine cdProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Per SProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Erik1337Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Anne72Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Alek

northkick

@northkick
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt northkick:Disse profilene har northkick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje