Profilbildet til Kalle2Profilbildet til ellenProfilbildet til MikeProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til stian93Profilbildet til MiaBProfilbildet til geddimannProfilbildet til MelekProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til NeonProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til TabbeProfilbildet til Latex44
Profilbildet til Hulder1Profilbildet til JupiterProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Roger84Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til soulofkitchen

northkick

@northkick
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt northkick:Disse profilene har northkick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje