Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til leandroProfilbildet til ellenProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Lars80Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til godsg1Profilbildet til ArielProfilbildet til BotanicalProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Anne72Profilbildet til Grom87Profilbildet til SiljeProfilbildet til Toremann
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til SakoProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til MolliProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til testomanProfilbildet til GiggSProfilbildet til KiwienProfilbildet til Singel49Profilbildet til IngunnProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til jonas93Profilbildet til eddi1000

northkick

@northkick
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt northkick:Disse profilene har northkick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje