Profilbildet til RubberkingProfilbildet til LululuuProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til just myselfProfilbildet til Ramp78Profilbildet til godheksaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til DorcasProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til bunnyProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til sluttyboy4u
Profilbildet til dewill77Profilbildet til ElleseusProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til L_KProfilbildet til Difference___Profilbildet til TabbeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Caleron86Profilbildet til monique tvProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til DjeimiProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Ole Kristian 1990

northkick

@northkick
aktiv 2 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt northkick:Disse profilene har northkick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje