Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til burndocProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Sonny55Profilbildet til KimmernProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til poffenProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til RomeoProfilbildet til jan50Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_
Profilbildet til LizzyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til UerfarenProfilbildet til StianProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til afrikarProfilbildet til BjoernProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til 33Profilbildet til virtuveProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Latexfun

northkick

@northkick
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt northkick:Disse profilene har northkick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje