Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til love one anotherProfilbildet til KimmernProfilbildet til NeonProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til RonnProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til englevingerProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til StianProfilbildet til ArielProfilbildet til Nic94
Profilbildet til karlaaProfilbildet til moss73Profilbildet til SkårnesProfilbildet til yanaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til BjoernProfilbildet til førdeparetProfilbildet til apeeassProfilbildet til Hilde79Profilbildet til DonGrisProfilbildet til par_30Profilbildet til LokerProfilbildet til Flekka18Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Chivas

Oslo66søkeryngre

@norwayman
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo66søkeryngre:Disse profilene har Oslo66søkeryngre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje