Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Erik1337Profilbildet til ElleseusProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ElviraProfilbildet til På_søkProfilbildet til vårkåtProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til .LisetvProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til swedmanProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Alexander44
Profilbildet til ChivasProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til freezinProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til BrumProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til EvensProfilbildet til love one anotherProfilbildet til XenaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Singel49Profilbildet til BillProfilbildet til slank leken mann bærum

Oslo66søkeryngre

@norwayman
aktiv 12 timer, 8 minutter siden
Disse profilene har besøkt Oslo66søkeryngre:Disse profilene har Oslo66søkeryngre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje