Profilbildet til TigerProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Handyman31Profilbildet til EscobarProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Singel49Profilbildet til EspenProfilbildet til carmellaProfilbildet til AinaCdProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til BistvgProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til nina1992Profilbildet til MannPåHotell
Profilbildet til GiggSProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til orro75Profilbildet til qwerty19Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til NallexyProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Mass SageProfilbildet til HazeProfilbildet til BergenBiSugerDeg

No Strings

@nostrings
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt No Strings:Disse profilene har No Strings besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje