Profilbildet til nelg90Profilbildet til urokraakeProfilbildet til KennethR88Profilbildet til OralProfilbildet til DrulProfilbildet til Andersen89Profilbildet til SamehadaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til AmpriProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til InnlandetProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Strazo
Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til beitoProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til DrulProfilbildet til 2KosProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Siba44Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Hemne72Profilbildet til JustinProfilbildet til j18elverumProfilbildet til NataProfilbildet til LadysmanProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Zizou

No Strings

@nostrings
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt No Strings:Disse profilene har No Strings besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje