Profilbildet til angelica96Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til AlekProfilbildet til nord88Profilbildet til pia1975Profilbildet til oslokosProfilbildet til GoldenProfilbildet til HazeProfilbildet til Sublime81Profilbildet til TheReaderProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Huldra89Profilbildet til orphansProfilbildet til Rogermads
Profilbildet til AndiiProfilbildet til Solros72Profilbildet til Andersen89Profilbildet til nafaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til ArielProfilbildet til ToremannProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til KongenProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til LatexfunProfilbildet til JontassProfilbildet til IngegardProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Badboy

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje