Profilbildet til Caleron86Profilbildet til TigerProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til ElleseusProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til davidandreProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til DorcasProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til hawe35Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Nowhereman
Profilbildet til RantazticProfilbildet til Slappen72Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til JærguttenProfilbildet til veilchenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til TeonilleProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SherylProfilbildet til Angel84Profilbildet til Flekka18Profilbildet til trisvikProfilbildet til DionysusProfilbildet til lekenergodProfilbildet til IngegardProfilbildet til baker

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje