Profilbildet til RJProfilbildet til carogirlProfilbildet til Donatello21Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til hawe35Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til LokerProfilbildet til RomeoProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til AsveigProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til ingoladProfilbildet til Cleo
Profilbildet til lekenergodProfilbildet til stian93Profilbildet til ShineProfilbildet til akane21Profilbildet til JontassProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til chipProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til fadedProfilbildet til colargolProfilbildet til brunnbever

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje