Profilbildet til SammiProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til windel999Profilbildet til Mass SageProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til KvastenProfilbildet til nattroseProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til mizzyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ShjalomProfilbildet til LiberiuS
Profilbildet til SupermannProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til .LisetvProfilbildet til XL KukkProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til tinaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til miss76Profilbildet til xtrProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til El Diablo

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje