Profilbildet til RogermadsProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BrumProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til RosjerProfilbildet til gutt1981Profilbildet til superteddProfilbildet til ninatvProfilbildet til BluwProfilbildet til MehtevasProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til StrazoProfilbildet til Thea92Profilbildet til carmellaProfilbildet til BadBoyDyson
Profilbildet til Kate WProfilbildet til JærguttenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Klar 79Profilbildet til NyssaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til @nn@Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til MrbigProfilbildet til Youwish

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje