Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til ElleseusProfilbildet til ReidarProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Tine cdProfilbildet til AndroidProfilbildet til LululuuProfilbildet til pitt76Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Helene89Profilbildet til Fin g30Profilbildet til MidasProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til jens41
Profilbildet til swedmanProfilbildet til Sonny55Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KimmernProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til mizzyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til orphansProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til BergenoProfilbildet til BiparProfilbildet til JimBodenProfilbildet til KatherineProfilbildet til Mjau Lhmr

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje