Profilbildet til AyakachanProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til DrulProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til virtuveProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Par på camProfilbildet til **WanjaProfilbildet til AsveigProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Tine cdProfilbildet til snirlenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til MehtevasProfilbildet til faithProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til DragongirlProfilbildet til NordlandProfilbildet til freezinProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Aman4U2

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje