Profilbildet til Tony21Profilbildet til Linda_25Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til MannValdresProfilbildet til IntrMannProfilbildet til nattroseProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til shinY_Profilbildet til MizzyProfilbildet til XjanneProfilbildet til SammiProfilbildet til TheReaderProfilbildet til jan50Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Per SProfilbildet til MsSeductive6818
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til veilchenProfilbildet til elghodeProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til kennedy85Profilbildet til JiJiProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til shivaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til j18elverumProfilbildet til poopITboyProfilbildet til søker sex

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 timer, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 1 måned siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje