Profilbildet til FinelineProfilbildet til NeonProfilbildet til sjømannProfilbildet til spruksProfilbildet til AjscreamProfilbildet til AskimMannProfilbildet til MolliProfilbildet til Man30303Profilbildet til ToyenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til badboy1986Profilbildet til leandroProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til RememBr83
Profilbildet til ShjalomProfilbildet til .tvliseProfilbildet til stian93Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Difference___Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til NåProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til afrikarProfilbildet til DrYvilProfilbildet til chipProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til shivaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til faith

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 4 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje