Profilbildet til lauraloveProfilbildet til BrumProfilbildet til miss76Profilbildet til maritaProfilbildet til TommybProfilbildet til KimmernProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til KospieProfilbildet til DonGrisProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Helene89Profilbildet til fadedProfilbildet til KittyCat29
Profilbildet til Klar 79Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Sonny55Profilbildet til RubberkingProfilbildet til AlesioProfilbildet til SjtProfilbildet til Dotto81Profilbildet til englevingerProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Helene89Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til SoffiProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Lissa

Nylongummi

@nylongummi
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nylongummi:Disse profilene har Nylongummi besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Nylongummi

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Fetish

Hva jeg liker best

sex i dametøy

Hva jeg hater mest

løgnere

Fritekst

Kåt crossdresser søker likesinnede av begge kjønn! Liker å kle meg opp i dametøy: Latex, nylon og heels..

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje