Profilbildet til TingTongProfilbildet til KiwienProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til NordlandProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til poopITboyProfilbildet til staalmannenProfilbildet til dia***Profilbildet til monique tvProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til yanaProfilbildet til 2Kos
Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til JupiterProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til JM28Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til brollProfilbildet til latex66Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til pitt76Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Kalle2

NylonSara

@nylonsara
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt NylonSara:Disse profilene har NylonSara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje