Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til CulprateProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Lica89Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til AngelManProfilbildet til BiparProfilbildet til moss73Profilbildet til pytagorasProfilbildet til NallexyProfilbildet til Klara31Profilbildet til regntøymannProfilbildet til MarwinProfilbildet til MatteStProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til snirlen
Profilbildet til BergenoProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Handyman40Profilbildet til naitsProfilbildet til StavangerProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til nattroseProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Caleron86Profilbildet til KosMusProfilbildet til agderProfilbildet til Oslogutt45

NylonSara

@nylonsara
aktiv 2 uker, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt NylonSara:Disse profilene har NylonSara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje