Profilbildet til DorcasProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Donatello21Profilbildet til TearyProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SupermannProfilbildet til BadboyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til krsflortProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til plusSProfilbildet til Torill1979Profilbildet til WErkewrøe
Profilbildet til angelica96Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ExodiaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Stine1986Profilbildet til fintparProfilbildet til GogT1971Profilbildet til mann oslProfilbildet til BiparProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til pitt76Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til PlatinumProfilbildet til MissM

CrossOda

@oda84
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt CrossOda:Disse profilene har CrossOda besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje