Profilbildet til StaaleProfilbildet til MarwinProfilbildet til HazeProfilbildet til Lars80Profilbildet til MM77Profilbildet til StavangerProfilbildet til SherylProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SnæxProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Ready4funProfilbildet til ErogenProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til SherylProfilbildet til Kas=)Profilbildet til VildeeeProfilbildet til RomeoProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ArielProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til MummiMamma

CrossOda

@oda84
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt CrossOda:Disse profilene har CrossOda besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje