Profilbildet til CharlesProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til TheRose49Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Matiine123Profilbildet til EscobarProfilbildet til SuzProfilbildet til monique tvProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til charlotee23Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til OdinProfilbildet til dogbayProfilbildet til ballder
Profilbildet til RosjerProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til RubberkingProfilbildet til lekenergodProfilbildet til BotanicalProfilbildet til AngelManProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til RockDudeProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til @nn@Profilbildet til KiwienProfilbildet til mrroyalProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til trannyboy

CrossOda

@oda84
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt CrossOda:Disse profilene har CrossOda besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje