Profilbildet til agderProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til C.lop14Profilbildet til bad666boyProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til trannyboyProfilbildet til 2KosProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Linda_25Profilbildet til pitt76Profilbildet til CalaDorProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Ajscream
Profilbildet til dia***Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Roger84Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Lez 40Profilbildet til maritaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til PSYllonProfilbildet til windel999Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til petzlProfilbildet til MortenBProfilbildet til baker

CrossOda

@oda84
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt CrossOda:Disse profilene har CrossOda besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje