Profilbildet til Reina21Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til hotfishProfilbildet til regntøymannProfilbildet til chipProfilbildet til DrYvilProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til krsflortProfilbildet til Latex44Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til kastrd
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til NightdiverProfilbildet til JustinProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Per SProfilbildet til skurk3Profilbildet til SjtProfilbildet til 2KosProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til losamantesProfilbildet til ToremannProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til MuscleDom

Odin

@odin
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje