Profilbildet til kennedy85Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til simonaProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Difference___Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til godsg1Profilbildet til bunnyProfilbildet til troendern93Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til trond`enProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Gutt20sør
Profilbildet til jannis25Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til SvetikProfilbildet til ToremannProfilbildet til SherylProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til kmfantProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til InsomniaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til XjanneProfilbildet til CleoProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til DonGrisProfilbildet til CandyCrush

Odin

@odin
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje