Profilbildet til fintparProfilbildet til JaNuSProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til bergen89Profilbildet til HardRockProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til ArielProfilbildet til LenemorProfilbildet til Floppa1Profilbildet til cat68Profilbildet til førdeparetProfilbildet til zailoProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til DonGrisProfilbildet til MsSeductive6818
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til MrbigProfilbildet til ellenProfilbildet til GhroltProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til sanjaProfilbildet til BistvgProfilbildet til ManimalProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til IrenProfilbildet til bby123Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Dorrans

Odin

@odin
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje