Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ElinesProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til two-playfulProfilbildet til FreshnessProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til MusashiProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til SuzProfilbildet til bamsefarProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Alexander
Profilbildet til KWGProfilbildet til MolliProfilbildet til shivaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til JiJiProfilbildet til buskerudProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til apeeassProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til bad666boyProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til RixnProfilbildet til Trheim1977

Odin

@odin
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje