Profilbildet til DionysusProfilbildet til RJProfilbildet til LangbeinProfilbildet til superteddProfilbildet til AskimMannProfilbildet til ChrisCProfilbildet til spruksProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SadominatorProfilbildet til BjornchProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til LilliMyProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Dorcas
Profilbildet til trisvikProfilbildet til Just4youProfilbildet til urokraakeProfilbildet til snirlenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til afrikarProfilbildet til DorcasProfilbildet til AinaCdProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til maritaProfilbildet til akane21

Odin

@odin
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje