Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til trannyboyProfilbildet til AsveigProfilbildet til par3427Profilbildet til coolchic101Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til kennedy85Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TommybProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Stine1986Profilbildet til afrikarProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til jonas93
Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Osl38Profilbildet til Anne72Profilbildet til MissyMooProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til vekten75Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til wille455Profilbildet til RuienProfilbildet til kaiasoProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til temptationProfilbildet til No StringsProfilbildet til ArousalProfilbildet til par_30

Odin

@odin
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje