Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til AlexsProfilbildet til ArielProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til testomanProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til shinY_Profilbildet til KjellarProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Modesty56Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til ellenProfilbildet til TigerProfilbildet til SherylProfilbildet til Alexander44
Profilbildet til AndiiProfilbildet til BecksProfilbildet til SvantepriProfilbildet til El DiabloProfilbildet til MedusaProfilbildet til Kate WProfilbildet til beitoProfilbildet til NjordProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Roger84Profilbildet til JM28Profilbildet til ole322Profilbildet til latexthingProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til **Mrs.Mathea

Odin

@odin
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje