Profilbildet til LatexfunProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til ZizouProfilbildet til Joachim*Profilbildet til bbck osloProfilbildet til HebroProfilbildet til foresterProfilbildet til @nn@Profilbildet til MusashiProfilbildet til JontassProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til troendern93Profilbildet til mann31vesterålen
Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til 33Profilbildet til TheMissProfilbildet til ElyProfilbildet til ElviraProfilbildet til elghodeProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til pitt76Profilbildet til Man30303Profilbildet til sexypar85Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Muskeldigger

Odin

@odin
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje