Profilbildet til mindwtoProfilbildet til SylvesterProfilbildet til NeonProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til norseman9Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til kaiasoProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Niko9Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til elghodeProfilbildet til maler.nProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til LululuuProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til HelgelandsGubbe
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til dia***Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til MM77Profilbildet til ballderProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til snirlenProfilbildet til bby123Profilbildet til virtuveProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til kinky667Profilbildet til ThomasDes

Odin

@odin
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje