Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til På_søkProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SjtProfilbildet til SnæxProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til kennethProfilbildet til LilliMyProfilbildet til maritaProfilbildet til Sublime81
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til stuve92Profilbildet til Androx0Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til jeanettekProfilbildet til pytagorasProfilbildet til pierceddickProfilbildet til DionysusProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MortenBProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til orro75Profilbildet til nord88

Odin

@odin
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje