Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SiljeProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til No StringsProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Man30303Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til orro75Profilbildet til *Punky*Profilbildet til bwillyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Strazo
Profilbildet til MissyMooProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til BotanicalProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til HommeProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til bamsefarProfilbildet til chipProfilbildet til Handyman40Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til stor pungProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til StavangerM60

Odin

@odin
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Odin:Disse profilene har Odin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje