Profilbildet til dp72Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Lica89Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til NylongummiProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til JustinProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Sublime81
Profilbildet til lauraloveProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til shado33Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til JiJiProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Slave g23Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til LadyStarProfilbildet til hasifa wahib

Olavsen

@olavsen28
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Olavsen:Disse profilene har Olavsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje