Profilbildet til Singel49Profilbildet til Skeva91Profilbildet til -MissV-Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til harepusenProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til JosepProfilbildet til MizzyProfilbildet til AlekProfilbildet til BottomProfilbildet til dp72Profilbildet til oslokosProfilbildet til stuve92Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til lekenbie36
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til staalmannenProfilbildet til SupermannProfilbildet til nattroseProfilbildet til maler.nProfilbildet til poffenProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til vekten75Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til IntrMannProfilbildet til NettstedetProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Caleron86Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Par Buskerud

Olavsen

@olavsen28
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Olavsen:Disse profilene har Olavsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje