Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til h_frodeProfilbildet til KvastenProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Caleron86Profilbildet til LadysmanProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til trannyboyProfilbildet til SkårnesProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Trh1980Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til trond`en
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til GeiriProfilbildet til LilliMyProfilbildet til DrYvilProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Linda_25Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MM77Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Plu2Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til BiparProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Nyssa

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje