Profilbildet til Telemann88Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til SoffiProfilbildet til ShjalomProfilbildet til LangbeinProfilbildet til TuttaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til chipProfilbildet til sølProfilbildet til freaky2Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til harepusenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til kmfantProfilbildet til Nettstedet
Profilbildet til MedusaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til faithProfilbildet til TempenProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til shinY_Profilbildet til AmpriProfilbildet til OsloG21Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ElinesProfilbildet til GogT1971

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje