Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til OlavsenProfilbildet til LululuuProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til MannValdresProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til L_KProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til buskerudProfilbildet til NinnaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til **Mrs.Mathea
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til LeneaProfilbildet til chipProfilbildet til ArconadaProfilbildet til JM28Profilbildet til *Punky*Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SimProfilbildet til Sonny55Profilbildet til orro75Profilbildet til CalaDorProfilbildet til stian93

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje