Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til sola50Profilbildet til shinY_Profilbildet til Kate WProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til TabbeProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til KiwienProfilbildet til Chrisoslo
Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SportoguyProfilbildet til jenandProfilbildet til FinelineProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til NjordProfilbildet til AnetteleProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til XjanneProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til halloisProfilbildet til pleasure4u2n8

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje