Profilbildet til MelekProfilbildet til dp72Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Androx0Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Kalle2Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til SpindelProfilbildet til frekkis71Profilbildet til par_30Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Matiine123Profilbildet til ellenProfilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SwededarterProfilbildet til pierceddickProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Cd28Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til CulprateProfilbildet til XjanneProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til AmpriProfilbildet til bunnyProfilbildet til RJProfilbildet til Nanna

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje