Profilbildet til SkårnesProfilbildet til JaNuSProfilbildet til VildeeeProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til dewill77Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til RonnProfilbildet til MizzyProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til maritaProfilbildet til sexworker202Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Jontass
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til TuttaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BecksProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LærerenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til dewill77Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til LadyBBW

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje