Profilbildet til Matiine123Profilbildet til someboyProfilbildet til AzathothProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til golfbearProfilbildet til SimProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til runAProfilbildet til RomeoProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til bakerProfilbildet til Niko9Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til sexypar85
Profilbildet til AlexsProfilbildet til kinky667Profilbildet til silverProfilbildet til mizzyProfilbildet til LeneaProfilbildet til LarsnProfilbildet til Lica89Profilbildet til pitt76Profilbildet til sverre89Profilbildet til Just4youProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Trappani89Profilbildet til JærguttenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Søkerdominantkvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje