Profilbildet til skurk3Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Trappani89Profilbildet til pitt76Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til PussiProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til BrumProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Hilde79Profilbildet til KvastenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til jarlen,østfold
Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til MolliProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til trisvikProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til MidasProfilbildet til BittenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til godsg1Profilbildet til Tutta

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje